Musici

Sergey Khvorostianov werd op 15 november 2002 geboren in Moskou.

Hij begon op zijn vijfde met muziekstudie en kreeg les aan de Kinderschool voor kunsten № 11 te Moskou. In maart 2011 begon hij met fagot lessen bij professor Gennady Shamin, eerst binnen de muziekschool, vervolgens aan de Gnessin Muziekschool.

Sergey trad op met het orkest “Gnessin Virtuosos”, zowel binnen Rusland (Moskou en Rjazan) als in Italie (Angri en Benevento in april 2016). Daarnaast speelde hij ook met het orkest «Russian Camerata» in Tver (2016).

In de jaren 2013 - 2016 was hij een deelnemer aan festivals « Moscow meets friends», «Troitsk Art», project «Nacht van de muziek», internationale festival «New Names» in Yerevan, en «Where art is born» in Soezdal.

Sergei heeft deelgenomen aan verschillende programma's van het Spivakov Fonds en heeft onder andere opgetreden in het Moskou International Performing Arts Centre, International Centre of the Roerichs, Moskou State art Gallery of A. Shilov, in het kamermuziek zaal van het conservatorium van St. Peterburg en in de “Theater Horomina in Kolomensky” zaal in Moskou.

Met dank aan:

amsterdamsfondsvoordekunst
bernhard cultuurfondsvan beinumherasonbylandterasmus stichtingjanvino
hermitage amsterdamgeelvinckhotel europeaeroflotwaldorf astoriardamsterdam trade bankTHBA Logo NEWlinx telecomscope

rachlogorussische ambassademax avondconcertypma pianoaablomuzetassen museum

Stichting Winteravonden
aan de Amstel

KvK Amsterdam nr. 58932097
RSIN 853243347
IBAN: NL50 INGB 0006 1813 18

Adres:
Nieuwe Prinsengracht 26-II
1018 XJ Amsterdam

Tel:
+31 6 413 63 875

Festivallocatie

Anbi status

Het Festival wordt door de Stichting “Winteravonden aan de Amstel” georganiseerd, die een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is. Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Dergelijke giften zijn volgens de Nederlandse belastingregels aftrekbaar, daardoor wordt het voor u fiscaal extra aantrekkelijk om ons te steunen.
Meer informatie >>

anbi status

Nieuwsbrief

Menu