Musici

Maria Eugenia Pedano (2003) raakte als klein meisje van zes betoverd door de klank van hobo en begon met hoboles bij Hans Roerade aan het VAK in Delft.

Toen zij tien jaar oud was, won Maria het Prinses Christina Junior Concours. Dit was een grote stimulans om haar hobostudie voort te zetten. Met dank aan dit concours heeft ze een paar mooie optredens mogen verzorgen. Onder andere tijdens het Kinderprinsengrachtconcert 2014 samen met Johan Wiersma en Emma van Schadewijk en tijdens de Max Proms onder begeleiding van het Metropole orkest.

Begin 2015 won zij de hoboprijs en de Govert van Wijn Muziekprijs tijdens de Maassluise Muziekweek. In de regiofinale van het Prinses Christina Concours 2016 won zij een eerste prijs. Tijdens de landelijke finale van dit concours won zij de tweede prijs. Begin september soleerde zij met de Philharmonie Zuidholland naar aanleiding van haar behaalde prijs in Maastricht.

Maria zit in de tweede klas van de Havo voor muziek en dans Codarts in Rotterdam en volgt daar sinds september 2015 hobolessen bij Maarten Dekkers en Ralph van Daal.

Met dank aan:

amsterdamsfondsvoordekunst
bernhard cultuurfondsvan beinumherasonbylandterasmus stichtingjanvino
hermitage amsterdamgeelvinckhotel europeaeroflotwaldorf astoriardamsterdam trade bankTHBA Logo NEWlinx telecomscope

rachlogorussische ambassademax avondconcertypma pianoaablomuzetassen museum

Stichting Winteravonden
aan de Amstel

KvK Amsterdam nr. 58932097
RSIN 853243347
IBAN: NL50 INGB 0006 1813 18

Adres:
Nieuwe Prinsengracht 26-II
1018 XJ Amsterdam

Tel:
+31 6 413 63 875

Festivallocatie

Anbi status

Het Festival wordt door de Stichting “Winteravonden aan de Amstel” georganiseerd, die een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is. Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Dergelijke giften zijn volgens de Nederlandse belastingregels aftrekbaar, daardoor wordt het voor u fiscaal extra aantrekkelijk om ons te steunen.
Meer informatie >>

anbi status

Nieuwsbrief

Menu