Festival Winteravonden aan de Amstel is in volle gang!

Festival Winteravonden aan de Amstel is in volle gang! Na een fantastisch en uitverkocht openingsconcert van de verbluffende meesterpianist Boris Berezovski volgde een zeer geslaagde zondag, boordevol goedbezochte en wederom uitverkochte concerten. Onvergelijkbaar en tegelijkertijd ontroerend was natuurlijk het totaal uitverkochte avondconcert met Natalja Gutman, het concert waarin zij de nagedachtenis aan haar vriend Richter eerde. Een staande ovatie van meer dan 15 minuten was het onvermijdelijke resultaat.

Ook vandaag, maandag 21 december, is er veel te beleven. Vanmiddag is er eerst nog het gezamenlijk concert van de jonge virtuozen van het Russische Vladimir Spivakov Fonds en prijswinnaars van het Nederlandse Prinses Christina Concours. Leuk voor kinderen vanaf 5 jaar, hun ouders, oma's en opa’s! Vanavond is er nog het bijna uitverkochte concert waarin het dubbeljubileum Tsjaikovski (175) en Richter (100) centraal staat, met onder meer sterpianist Severin von Eckardstein.

Morgenavond is het helaas al weer tijd voor ons Slotconcert, een feestelijke ‘Maskerade’ in de traditie van Richter; een avond vol muziek, gedichten en citaten uit de dagboeken van de meesterpianist. Geniet mee en proost samen met de musici op het nieuwe jaar! 

Reserveer snel; er zijn nog maar een paar kaarten!

21.12.2015

 • Locatie: Hermitage, Amsterdam
  Adres: Nieuwe Keizersgracht, 1


  Stichting Winteravonden aan de Amstel
  KvK Amsterdam nr. 58932097
  RSIN 853243347
  IBAN: NL50 INGB 0006 1813 18
  Adres: Meander 167, 1181 WN Amstelveen
  Tel: +31 6 23861156
         +31 6 49982505

 • ANBI

  Het Festival wordt door de Stichting “Winteravonden aan de Amstel” georganiseerd, die een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is. Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Dergelijke giften zijn volgens de Nederlandse belastingregels aftrekbaar, daardoor wordt het voor u fiscaal extra aantrekkelijk om ons te steunen.

 • met dank aan